HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πως να κάνετε το καλύτερο τραπέζι barbeque


Αν σκοπεύετε να κανονίσετε ένα τραπέζι barbeque με τους κοντινούς σας ανθρώπους, μάλλον θα ανησυχείτε για το αν θα είναι τα πάντα στην εντέλεια! Μην αγχώνεστε όμως, για εδώ θα βρείτε κάποια tips για να κάνετε το τέλειο τραπέζι barbeque.


Βρείτε χώρο για να ψήσετε


Όσο καλή ιδέα και να είναι να κάνετε ένα τραπέζι barbeque, δεν έχει κανένα νόημα αν δεν έχετε χώρο για να ψήσετε το φαγητό! Λόγω του καπνού από το ψήσιμο, θα χρειαστεί να μαγειρέψετε σε έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο, όπως είναι μία αυλή ή ένα μπαλκόνι. Αν δεν έχετε τέτοιον χώρο, ρωτήστε αν γίνεται να κάνετε το τραπέζι σε κάποιο άλλο σπίτι.


Φτιάξτε το μενού σας


Το πιο σημαντικό κομμάτι του τραπεζιού barbeque, είναι το φαγητό! Φροντίστε να είστε εντός θέματος και να κυμανθείτε στον τομέα των κρεάτων. Κάποιες ιδέες για φαγητά που μπορείτε να ψήσετε είναι τα κεμπάπ https://roussis.com.gr/product/%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%80/, τα rib eye https://roussis.com.gr/product/rib-eye-entrecote-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%BF/, τα σουβλάκια, τα μπιφτέκια και οι μπριζόλες.


Βρείτε ποιους θα καλέσετε


Απαραίτητο είναι να βρείτε τους καλεσμένους σας. Φτιάξτε από νωρίς μία λίστα με τα άτομα που θέλετε να καλέσετε, έτσι ώστε και να τα ειδοποιήσετε έγκυρα πριν κανονίσουν να κάνουν κάτι άλλο, αλλά και για να ξέρετε για πόσο κόσμο πρέπει να μαγειρέψετε. Δεν θέλετε ούτε το φαγητό να μην φτάσει για όλους, αλλά ούτε και να αναγκαστείτε να το πετάξετε.


Σιγουρευτείτε ότι το μενού θα αρέσει σε όλους


Πριν κατασταλάξετε στο μενού, ρωτήστε τους καλεσμένους σας την γνώμη τους. Θα είναι πολύ ατυχές αν η πλειοψηφία των καλεσμένων σας δεν προτιμάει ένα απ’ τα φαγητά που θα φτιάξετε. Επίσης, να είστε σίγουροι ότι αν καλέσετε κάποιον που δεν τρώει κρέας, θα έχετε τουλάχιστον μία vegan επιλογή, ακόμα και αν ξεφεύγετε από το θέμα του τραπεζιού.


Να έχετε ποτά


Πέρα από το ωραίο φαγητό, χρειάζονται και συνοδευτικά ποτά! Η ιδανική επιλογή για τέτοιες περιπτώσεις είναι η μπύρα. Συνεπώς, φροντίστε να έχετε αρκετές εξάδες από μπύρα στο τραπέζι ή ζητήστε κιόλας απ’ τους καλεσμένους σας να φέρουν από λίγες μπύρες μαζί τους. Σε περίπτωση που δεν αρέσει σε όλους το αλκοόλ, μην φοβηθείτε να πάρετε και κάποια αναψυκτικά και χυμούς.


Διαλέξτε μουσική


Δεν μπορεί από ένα τραπέζι να λείπει η μουσική! Φτιάξτε την κατάλληλη playlist, για το κλίμα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ίσως θέλετε πιο ήρεμα τραγούδια, ίσως να θέλετε χορευτικά τραγούδια, ίσως να θέλετε μία μίξη και από τα δύο!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια