HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ευχαριστήρια επιστολή του Τάσου Αλχαζίδη προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης..


Υπόψιν κυρίου διοικητή..

Μέσα από αυτήν την επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό νοσηλευτικό και γενικότερα όλο το προσωπικό της " ορθοπεδικής κλινικής " ιδιαίτερα δε τον διευθυντή κύριο Μπινιάρη Γεώργιο με όλο το ιατρικό του team για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης "ολική αθροπλαστική γόνατος"..

Εδώ θέλω να τονίσω πως αυτή η επέμβαση είχε έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και έπρεπε να γίνει μετά από σαράντα περίπου χρόνια τροχαίου ατυχήματος μου και έχοντας μια σπάνια μορφή ύλλου στο εσωτερικό του μοιραίου οστού ..

Κάτι που απέτρεπε επί σειρά ετών όσους γιατρούς είχα επισκεφθεί τόσο σε κρατικές όσο και σε ιδιωτικές δομές  να προχωρήσουν σε αυτήν την επέμβαση χωρίς να αφαιρεθεί ο ύλλος ..

Παρ' όλα αυτά και κατόπιν τον ενδελεχή έλεγχο των εξετάσεων ο κύριος Μπινιάρης προχώρησε στην επέμβαση με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει πλήρως..

Κατά  καιρούς ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν  ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ( πανδημίας ) είχα γίνει και εγώ όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας κατήγοροι του Εθνικού συστήματος υγείας και τον ελείψεων οου διαχρονικά υπήρχαν σε αυτό ,  οποίο όμως λειτουργούσε χάριν  στην υπερπροσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού..

Νομίζω η περίπτωση μου αναδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το ανθρώπινο δυναμικό των κρατικών δομών της χώρας μας είναι από τα καλύτερα , βοήθεια υποστήριξη και στελέχωση χρειάζεται και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα καμία ιδιωτική δομή..

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους της νοσηλεύτριες και  νοσηλευτές της ορθοπεδικής κλινικής και των χειρουργείων που για όλο το διάστημα της νοσηλείας μου με έκανα να νιώσω τόσο άνετα και σαν στο σπίτι μου και καλύτερα  ...

Ο υπογράφων.
Αλχαζίδης Αναστάσιος
Οδηγός διεθνών μεταφορών..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια