HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δύο δίκυκλες μηχανές για τη ΔΙ.ΑΣ. παρέδωσε το Επιμελητήριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας (φωτο-βίντεο)


Δύο νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες δωρεά του Επιμελητηρίου Πιερίας παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο πλαίσιο μίας λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτήριο του Επιμελητηρίου. Τα κλειδιά των δύο μηχανών παρέλαβε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Ταξίαρχος Γιώργος Τζήμας, παρουσία, μεταξύ άλλων και της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου.

“Η πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης εκείνων που διαφυλάσσουν την προσωπική ασφάλεια των δημοτών, των επιχειρήσεων και των περιουσιών τους” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Τζήμας στο πρόσωπο του κ. Χατζηχριστοδούλου βράβευσε το Επιμελητήριο Πιερίας για τη διαχρονική στήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης υπογραμμίζοντας ότι η δωρεά αυτή θα διευκολύνει το έργο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Την Αστυνομική Διεύθυνση εκπροσώπησαν επίσης ο αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Λένος και ο διοικητής του Α.Τ Κατερίνης Βασίλης Τσιάκας. Εκ μέρους του Λιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης το “παρών” έδωσαν ο λιμενάρχης Θεμιστοκλής Αδαμίδης και ο πλοίαρχος Ευάγγελος Κουκοδήμος.

Παρόντα ήταν επίσης και μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς επίσης και η εκπρόσωπος της κ. Σκούφα, Όλγα Καπαγιαννίδου, όπως και ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης Κ. Λιακόπουλος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον Οδηγό Πιερίας με κλικ ΕΔΩ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια