HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνεργεία Καθαρισμού Αστραπή


Η εταιρία συνεργεία καθαρισμού ΑΣΤΡΑΠΗ, ιδρύθηκε από τον Ταγιάνη Αντώνιο το 1991 και πρωταγωνιστεί στο χώρο των καθαρισμών, απολυμάνσεων, αποφράξεων, εκκενώσεων, χημικών wc, περιποίηση πρασίνου, αποκομιδή απορριμμάτων, μεταφορά πόσιμου νερού, βιντεοσκοπήσεων αγωγών, καθαρισμό χαλιών κλπ.

Ο βασικός μας στόχος είναι να μπορούμε να καλύψουμε κάθε περιοχή στην Πιερία, στην Ελασσόνα και όπου αλλού μας ζητηθεί. Είμαστε διατεθειμένοι να σας βοηθήσουμε, είτε για μια πολύ απλή περίπτωση, είτε για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό.
Διαθέτοντας σύγχρονο στόλο και υψηλή τεχνογνωσία, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στην κάθε σας ανάγκη, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.
Η εταιρία ΑΣΤΡΑΠΗ δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα, αλλά καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργεί στην αιχμή της τεχνολογίας στο χώρο όλων των υπηρεσιών μας.. Ενημερωνόμαστε, εξοπλιζόμαστε, εκπαιδευόμαστε και πιστοποιούμαστε, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στην πιο δύσκολες υπηρεσίες.
Η
ΑΣΤΡΑΠΗ είναι μια εταιρία που επιδιώκει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον πελάτη που τη χρειάζεται με ποιότητα, αξιοπιστία και άψογη εξυπηρέτηση.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 


  • ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΜΑΤΩΝ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ 
  • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ


Εμπιστευτείτε την εταιρεία αποφράξεων που πρωταγωνιστεί εδώ και 30 χρόνια σε πάσης φύσεως αποφρακτικά έργα σε όλο το νομό της Πιερίας και της Ελασσόνας.


Επικοινωνήστε με την εταιρεία ΑΣΤΡΑΠΗ που εμπιστεύονται γνωστές ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες για τις υπηρεσίες της για τέταρτη συνεχόμενη δεκαετία!

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο! 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια