Μία 67χρονη πέθανε στο νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ είχε πάει να κάνει ακτινογραφίες, επειδή είχε υποστεί κάταγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 67χρονη βρισκόταν στο Ακτινολογικό Τμήμα, τότε αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό, αλλά παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!