Ο Ορέστης Τζιόβας προχώρησε σε μια συνέντευξη, μιλώντας για όλα στην εφημερίδα “Τα νέα” και την Ζωή Λιάκα, καθώς αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τις ουσίες και στην ερωτική του ζωή, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.
«Πρέπει να πω ότι ήταν μια πενταετία η οποία πέρασε έτσι, σαν αέρα. Δε μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.
«Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες. Από την άλλη, η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου, τη συλλογή εμπειριών», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.
Τέλος σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν έχει εισπράξει μεγαλύτερη τρυφερότητα από άντρα ή γυναίκα, ο ίδιος απάντησε “και από τους δύο”. «Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις από τη δουλειά μου γιατί κάποιες φορές δεν ήμουν πολύ τυπικός. Επίσης μιλούσα αρκετά για το τι έκανα και σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Άκουσα παραπάνω από μια φορά, “μου είπαν να μη σε πάρω για δουλειά γιατί θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν ήταν κοντά στην πραγματικότητα γιατί ήμουν λειτουργικός. Όμως ήταν ένα καμπανάκι», εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!