HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης


Σε μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης κ. Κώστας Λιακόπουλος, στην κάμερα της Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Λιακόπουλος μίλησε για όλα όσα έγιναν στην τελευταία τριετία, ενώ παράλληλα έκανε on camera ένα απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, ότι πολλά από τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις του Δήμου, όταν παραλήφθηκαν από τη νέα διοίκηση δεν είχαν άδειες, γεγονός που έφερε ακόμη περισσότερες δυσκολίες στο έργο τους, αφού έπρεπε όλα να τακτοποιηθούν από τους ίδιους, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους χωρίς προβλήματα.

Τα οικονομικά του Δήμου Κατερίνης και η τακτοποίησή τους ήταν άλλο ένα αγκάθι που παρέλαβαν όπως τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Λιακόπουλος. Ωστόσο η σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019 και πλέον μπορεί ο Δήμος να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του σε δημότες, προμηθευτές και οργανισμούς.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τις μεγάλες παρεμβάσεις και έργα της διοίκησης, όπως για παράδειγμα ο βιολογικός, ο μεγάλος αγωγός νερού που γίνεται από την ΔΕΥΑΚ αυτό τον καιρό, οι γεωτρήσεις σε αγροτικές περιοχές προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λειψυδρίας κ.ά., που μοναδικό σκοπό έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Κατερίνης.

Τέλος ο κ. Λιακόπουλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των έργων της επόμενης ημέρας, τα οποία όπως δήλωσε, θ’ ανακοινωθούν και επίσημα σύντομα, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι μελέτες και εξασφαλιστούν οι χρηματοδοτήσεις τους.

Δείτε στο βίντεο
που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστα Λιακόπουλου:


Δείτε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια