HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τορτελίνια με λουκάνικο και μασκαρπόνε


Για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας
Υλικά
  • 1 πακέτο τορτελίνια τυριού
  • 220 γρ. ιταλικό λουκάνικο
  • 700 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 220 γρ. τυρί μασκαρπόνε
  • Νιφάδες κόκκινου πιπεριού, προαιρετικά
Εκτέλεση
  1. Ετοιμάστε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρέψτε το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, 6- 8 λεπτά, σχεδόν θρυμματίζοντάς το.
  3. Προσθέστε τη σάλτσα ζυμαρικών και ανακατέψτε. Αφήστε να πάρει μια βράση.
  4. Σουρώστε τα τορτελίνια, κρατώντας 1 φλιτζάνι από το νερό τους. Προσθέστε τα τορτελίνια στη σάλτσα με αρκετό νερό μαγειρέματος για να φτάσετε στην επιθυμητή συνοχή.
  5. Ανακατέψτε την παρμεζάνα και περιχύστε με το τυρί μασκαρπόνε. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με νιφάδες κόκκινου πιπεριού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια