HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πως να κάνετε το δωμάτιό σας πιο φωτεινό


Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα φωτεινό  δωμάτιο, που το λούζει ο ήλιος! Μήπως όμως σαμποτάρετε το δικό σας δωμάτιο και φαίνεται μουντό και σκοτεινό; Εδώ θα βρείτε κάποιους τρόπους, να φωτίσετε το δωμάτιό σας.

Βάψτε τους τοίχους με φωτεινά χρώματα


Ένας προφανής τρόπος να γίνει πιο φωτεινό το δωμάτιό σας, είναι να το βάψετε με φωτεινά χρώματα. Τα μουντά χρώματα, όπως είναι το μαύρο, το γκρι και το σκούρο μπλε, δημιουργούν μία πολύ σκοτεινή αίσθηση. Αντιθέτως, αν προτιμήσετε χρώματα όπως το λευκό, το γαλάζιο, το λιλά και το λαχανί, το δωμάτιό σας θα εκπέμπει ζωή και θετική ενέργεια.


Ανοίξτε τις κουρτίνες


Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, για να φωτίσει το δωμάτιο! Αν έχετε κουρτίνες κρεμασμένες σε κουρτινόξυλα https://www.tsarouhis.gr/content/9-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%B1 , δέστε τες στην άκρη του μπαλκονιού ή του παραθύρου με ένα σχοινί, ενώ αν έχετε ρολοκουρτίνες https://www.tsarouhis.gr/19-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-zebra , απλά σηκώστε τα ρολά. Φροντίστε απλώς να μην μπλοκάρετε τον ήλιο, ώστε να καταφέρνει να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο.


Πετάξτε τα σκοτεινά αντικείμενα και έπιπλα


Ίσως να είναι δύσκολο να αποχωριστείτε κάποια απ’ τα πράγματά σας, όμως θα δείτε μεγάλη διαφορά αν το κάνετε. Τα σκουρόχρωμα αντικείμενα, ειδικά αν είναι γκρι και μαύρα, κάνουν όλο το δωμάτιο να φαίνεται συνολικά πιο σκοτεινό. Αν θέλετε ένα φωτεινό δωμάτιο, καλό είναι να αντικαταστήσετε τα σκουρόχρωμα έπιπλα και αντικείμενα με ανοιχτόχρωμα.


Κρεμάστε πίνακες με φωτεινά χρώματα


Σίγουρα θα δείτε μεγάλη αλλαγή, αν ντύσετε τους τοίχους με ανοιχτόχρωμους πίνακες! Διαλέξτε όμορφους πίνακες, ζωγραφισμένους με φωτεινά και έντονα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι πίνακες θα τραβάνε την προσοχή και θα δίνουν την εντύπωση ενός πιο φωτεινού δωμάτιου. Παίρνετε παραπάνω πόντους, αν και η κορνίζα είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, αλλά διακριτική. 


Βάλτε καθρέπτες 


Αν κρεμάσετε καθρέπτες στο δωμάτιο, το φως μέσα σε αυτό θα είναι διπλάσιο. Αυτό θα συμβεί, διότι το φως θα αντανακλάται πάνω στην γυάλινη επιφάνεια του καθρέπτη. Η ιδανική θέση για τον καθρέπτη, είναι ακριβώς απέναντι από το παράθυρο ή από την μπαλκονόπορτα, έτσι ώστε να δέχεται και να αντανακλά όσο περισσότερο φως γίνεται.


Αλλάξτε το πάτωμα


Το πάτωμα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε ένα δωμάτιο. Όταν το πάτωμα είναι μαύρο ή σκούρο καφέ, δίνει την αίσθηση ότι το δωμάτιο είναι σκοτεινό και ασφυκτικό. Αντίθετα, αν διαλέξετε ένα ανοιχτό καφέ ή σχεδόν λευκό πάτωμα, θα αλλάξει ολόκληρη η εικόνα του δωματίου και θα το κάνει να φαίνεται πολύ πιο ζωηρό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια