Οι πατάτες είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό είτε για μεσημέρι είτε για βράδυ.Πιθανόν να μην πετυχαίνεις, όμως να τις κάνεις τραγανές με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι θέλοντας μια διαφορετική γεύση.
Υπάρχει ο λεγόμενος αμερικάνικος τρόπος τηγανίσματος που το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα απογειώσει τη γεύση από τις τηγανητές πατάτες σου. Είναι απλός και εύκολος…
Σκουπίζεις καλά τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις πετάς στο κρύο λάδι. Στη συνέχεια δυναμώνεις την φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν για περίπου 20-25 λεπτά.
Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση, δοκίμασε να ρίξεις στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Μόλις βγάλεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!