Ρεσιτάλ τακτικής από τον Φώτη στο Deal του Alpha…
Και γιατί ρεσιτάλ; Γιατί πολύ απλά κατάφερε να αποφύγει τις «παγίδες» και να κρατήσει τις 40.000 ευρώ, μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Όταν εκτός από αυτό, του είχαν μείνει οι 2.000 και οι 5.000, η προσφορά του τραπεζίτη ήταν 11.000 ευρώ, όμως εκείνος δεν την δέχθηκε και αντιπρότεινε 13.000.
Αυτή τη φορά όμως, δεν την δέχθηκε ο τραπεζίτης με αποτέλεσμα να ανοίξει το επόμενο κουτί που είχε τις 2.000. Κάτι που ανέβασε την προσφορά κατακόρυφα, φτάνοντάς την στις 18.000.
Τότε, αποφάσισε να απαντήσει θετικά και εκ του αποτελέσματος έκανε πολύ καλά, καθώς το κουτί του είχε τις 5.000 ευρώ.
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!