HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Κώστας Κουκοδήμος αποκαλύπτει τα ψέματα του Τάκη Λεμονόπουλου στα Δημοτικά Συμβούλια (βίντεο)


Τα τοπικά ΜΜΕ κάλεσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος προκειμένου να δώσει απαντήσεις τόσο για το επεισόδιο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, όσο και για όλα όσα αναφέρθηκαν κυρίως δια στόματος κ. Λεμονόπουλου σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, κυρίως από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού έως τώρα.

Αναλυτικά, έδωσε απαντήσεις σε 9 σημεία όπου ο κ. Λεμονόπουλος άφησε σκιές και αιχμές σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια όπου εκπροσωπούσε του «Πολίτες σε Δράση» λόγω απουσίας του επικεφαλής κ. Σάββα Χιονίδη.

Από την καταγγελία του προβλήματος του βιολογικού καθαρισμού και τις περιβόητες «σκατούλες», δια στόματος κ. Λεμονόπουλου, στις αρχές του καλοκαιριού που είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από τοπικούς όσο και από το σύνολο των επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής (Λάρισας, Πιερίας και Χαλκιδικής) στις αρχές του καλοκαιριού, που τελικά αποδείχθηκαν πλαγκτόν, έως τις χθεσινές καταγγελίες για υπερβολικές και ύποπτες αναθέσεις, απάντησε ο Δήμαρχος κ. Κουκοδήμος.

Στο 15λεπτο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Κουκοδήμος απαντά σε όλες τις μομφές  που άφησε έως σήμερα ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» δια στόματος κ. Λεμονόπουλου στα δημοτικά συμβούλια.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μην ασχολούνται πλέον με τα fake news του κ. Λεμονόπουλου. Συγκεκριμένα είπε: «Επειδή μάλλον θα συνεχίσουν με την ίδια τακτική (διασπορά ψευδών ειδήσεων) γιατί δεν μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση, δεν έχουνε θέματα, θα ρίχνουν μια δήλωση η οποία θα είναι ψέματα. Μην ασχολείστε λοιπόν  κι εσείς με fake news.»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κουκοδήμου:




Δείτε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια