HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δασκάλες τρομοκρατούν νήπια φορώντας μάσκα scream – Οργή προκαλεί το βίντεο


Ο εορτασμός του Halloween δεν πέτυχε καθόλου σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή αφού οι δασκάλες δέχονται πυρά μετά από βίντεο κυκλοφόρησε και τις δείχνει να χρησιμοποιούν μια τρομακτική μάσκα του Halloween για να… βασανίζουν τα παιδιά που ήταν «κακά»!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το βίντεο εμφανίστηκε στα social media στις αρχές της εβδομάδας και δείχνει υπάλληλο του παιδικού σταθμού να φορά μια πολύ τρομακτική μάσκα scream και να ουρλιάζει δίπλα από τα τρομαγμένα νήπια.   

Η δασκάλα, με τον πιο αντιπαιδαγωγικό τρόπο, επιχειρεί να τρομάξει τα μικρά παιδάκια, για να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους, αφού στο βίντεο φορά τη μάσκα και κάποια στιγμή γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και το ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». 

Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της. 

Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει απευθείας στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». 

Στη συνέχεια, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό αλλάζει τάξη, καθώς τα παιδιά στην πρώτη αίθουσα συνεχίζουν να κλαίνε, απειλώντας τη δεύτερη ομάδα παιδιών «να ετοιμάζονται» για τον… τρόμο που θα ακολουθήσει. 



Τουλάχιστον τρία παιδάκια εμφανίζονται να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ράφια ενώ η γυναίκα κοπανάει την πόρτα. Όταν μπαίνει μέσα, ακούγονται τα φοβισμένα ουρλιαχτά τους. Πλησιάζει τα παιδιά και αρχίζει να κυνηγάει ένα νήπιο που κλαίει και προσπαθεί να ξεφύγει. Αφού τα διατάζει να συμμαζέψουν, αρχίζει ξανά να φωνάζει.

Η συνάδελφος που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα

Η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι τράβηξε αυτά τα βίντεο δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook εξηγώντας ότι κατέγραψε τις απαράδεκτες σκηνές όχι επειδή τις έβρισκε αστείες, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς των παιδιών τις ενέργειες των συναδέλφων της, αφού εργάζεται και η ίδια στον εν λόγω παιδιkό σταθμό.

«Δεν τράβηξα αυτά τα βίντεο για πλάκα. Δεν το έβρισκα αστείο. Δεν το διασκέδαζα. Δεν είμαι εγώ εκείνη που ουρλιάζω στα προσωπάκια των παιδιών. Δεν είμαι εγώ εκείνη που στέκομαι δίπλα στο κορίτσι που φωνάζει. Δεν είμαι εγώ εκείνη που γελάει στο βίντεο», διευκρίνισε η Νιούμαν μέσω Facebook, απαντώντας σε όσους θεώρησαν ότι συμμετείχε και αυτή στο βάναυσο αστείο.

Η Daily Mail επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον παιδικό σταθμό «Lil’ Blessings» – που από ότι φαίνεται δεν του ταιριάζει καθόλου το όνομά του – αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες στο Facebook, το τοπικό γραφείο του Σερίφη ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί για τη υπόθεση και συνεργάζεται με τον εισαγγελέα της κομητείας ώστε να διερευνηθεί εάν θα ασκηθούν διώξεις.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια