HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτο video: Έλληνες αστυνομικοί προτρέπουν μηχανόβιο να τρέξει


Απίστευτη στιχομυθία ανάμεσα σε αναβάτη μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού και όργανα της τάξης που προκαλει την κοινή γνώμη. Δείτε το video που «ανέβασε» ο ίδιος ο αναβάτης για να δείξει πως τίποτα δεν τον αγγίζει…

Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις, να διαβάσεις και να δεις τα πάντα. Όπως φαίνεται όλα επιτρέπονται ακόμα και παρανομίες με τη στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video στο οποίο εμφανίζεται ένας αναβάτης μοτοσικλέτας να βρίσκεται δίπλα σε περιπολικό της αστυνομίας και να περιμένει να ανάψει το φανάρι πράσινο.

Όπως μπορείτε να δείτε και ακούσετε, η στιχομυθία μεταξύ αναβάτη και ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. ξεπερνά κάθε λογική, καθώς οι ίδιοι οι αστυνομικοί προτρέπουν στον οδηγό της μοτοσικλέτας να τρέξει!

Αναβάτης: «Θα ανοίξω λίγο, λίγο θα ανοίξω»

Αστυνομικός 1: «Κάνε ότι γουστάρεις αδερφέ»

Αστυνομικός 2: «Έχω κοντρόλ και πέφτει χιόνι»

Αστυνομικός 1 «Δώσε μία καλή να σε δούμε. Δε θα σε σταματήσουμε»

Αναβάτης: «Ωραία, ωραία».

Δημόσιο video

Η συζήτηση που δημοσιεύουμε δεν είναι προϊόν υποκλοπής ή… έρευνας. Βρίσκεται δημόσια στο διαδίκτυο (δείτε παρακάτω το video), δίνοντας την εικόνα, μίας Ελληνικής Αστυνομίας που αντί να βάζει τάξη προτρέπει για κάτι παράνομο που μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραίο.

Την ίδια ώρα ο αναβάτης για να προβληθεί και να φανεί ακόμα περισσότερο στο κοινό του, βγάζει φόρα – παρτίδα στο διαδίκτυο την συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών, προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό το σύνολο των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Το παρακάτω video «μιλά» από μόνο του…




Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια