HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγωδία στην Κρήτη: 33χρονη πέθανε μέσα σε ταξί


Ένα θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (17/11) στην Κρήτη, όπου μια 33χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε ένα ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής (18/11), καθ' οδόν για το Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η γυναίκα κατευθυνόταν στο νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγό της και φέρεται πως νοσούσε με κορονοϊό επί μία εβδομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της, όταν το ταξί έφθασε στην κλινική.

Άμεσα οι γιατροί έσπευσαν στο όχημα και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και διασωλήνωση στην 33χρονη, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η άτυχη νεαρή είχε καταλήξει και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο νοσοκομείο», δήλωσε στο Cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση, εάν δηλαδή επρόκειτο για επιπλοκές του κορονοϊού ή εάν έπασχε από άλλα προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως να μην γνώριζε.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια