Κακούργημα θα γίνει τόσο η πρόκληση τροχαίου λόγω υπερβολικής ταχύτητας τόσο σε ό,τι αφορά στα δυστυχήματα όσο και στα σοβαρά ατυχήματα, σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Στάθης στην εκπομπή Ώρα Ελλάδας στο OPEN.
Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος κινείται με 60 χιλιόμετρα πάνω από επιτρεπόμενο όριο και προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο, θα αντιμετωπίζει φυλάκιση τουλάχιστον 10 ετών, ενώ αν τραυματίσει κάποιον σοβαρά, η ποινή θα είναι μέχρι 10 χρόνια φυλακή.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!