HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Μπαμπά ζω σε μια κόλαση»: Μαρτυρία παιδιού για την «Κιβωτό του κόσμου»


Ένα 9χρονο παιδί που φιλοξενείται σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», κατήγγειλε, σύμφωνα με τον πατέρα του, πως «ζει σε μια κόλαση», όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (26/11).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ, το παιδί ανέφερε ότι ερχόταν αντιμέτωπο με πολλές συνέπειες εάν δεν συμμορφωνόταν με αυτό που θέλουν οι παιδαγωγοί. Ο 9χρονος κατήγγειλε, επίσης, ότι τον έβαζαν σε σκοτεινά δωμάτια, τον έβαζαν να πλένει και αν δεν το έκανε σωστά θα είχε πολύ μεγάλη «συνέπεια». Μάλιστα, ανέφερε και ξυλοδαρμό από παιδαγωγό, τόσο στη δομή της Άνοιξης όσο και στη δομή της Καλαμάτας.

Ο πατέρας, όπως είπε, κατήγγειλε το γεγονός του ξυλοδαρμού του παιδιού στην Αστυνομία, πριν από 9 μήνες, και από τότε δεν έχει πάρει καμία απάντηση. Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και της είπε «θεία πάρε με από εδώ μέσα».

Άνοιξαν τα σεντούκια της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ο χορός των εκατομμυρίων της «Κιβωτού του Κόσμου» με τα ακίνητα «φιλέτα», αλλά και ένας λογαριασμός της πρεσβυτέρας με... πολλά μηδενικά, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών που κάνουν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία της ΜΚΟ.

Την ώρα που οι οικονομικοί έλεγχοι εντείνονται μέρα με τη μέρα στις δομές της «Κιβωτού», νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες, φαίνεται ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διέθεταν 130.000 ευρώ σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό.

Εν τω μεταξύ, ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων της Οργάνωσης. Από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι υπάρχει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο όμως έμενε αναξιοποίητο. Τα εν λόγω ακίνητα αποκτήθηκαν με δύο τρόπους, δωρεές και αγορές. Μερικά εκ των οποίων έχουν δωρηθεί στην Οργάνωση βρίσκονται σε Άνοιξη Διονύσου, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Παγκράτι, Ηλιούπολη, Ζεφύρι, Πετρούπολη, Νίκαια, Πεύκη και Νέα Ιωνία.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια