HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σέρρες: Σκότωσε γάτα στα καλά καθούμενα – Οργή για τον δράστη της κτηνωδίας που είναι ασύλληπτος (βίντεο)


Έντονος προβληματισμός στις Σέρρες από τη νέα κτηνωδία. Η γάτα εκτελέστηκε από ασυνείδητο με όπλο. Ο δράστης πρόλαβε να εξαφανιστεί και άφησε το άτυχο ζώο να ψυχορραγεί…

Την ώρα που η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη της κτηνωδίας στη Θεσσαλονίκη, μια ανάλογη υπόθεση αρχίζει να παίρνει διαστάσεις στις Σέρρες. Και πάλι θύμα μία γάτα που πλήρωσε με τη ζωή της, το ότι βρέθηκε στο δρόμο ενός άρρωστου και αδίστακτου άντρα. Ενός ατόμου που εκτέλεσε το ζώο με όπλο και έσπευσε να απομακρυνθεί. Η γάτα ήταν του κυρίου Γιώργου Νικήτα που μίλησε για τα όσα είδε και έγιναν στην περιοχή.

Ασυνείδητος και επικίνδυνος πολίτης κυκλοφορεί και πυροβολεί αδέσποτες γάτες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους σε περιοχή στις Σέρρες. Στην καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Προβατά κ. Γιώργος Νικήτας.

Η γατούλα που φρόντιζε η οικογένεια του προέδρου βρέθηκε πληγωμένη και αφού την μετέφεραν στον κτηνίατρο διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί πυροβολισμό. Η άτυχη γατούλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Αγανακτισμένος και συγκλονισμένος ο κ. Νικήτας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το γεγονός αυτό καθώς όπως λέει οι κάτοικοι του χωριού είναι άνθρωποι με ευαισθησίες.

Το περιστατικό είναι σοβαρό και πρέπει να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και την υπόθεση να επιληφθεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα καθώς κάποιος πολίτης κάτοχος καραμπίνας κυκλοφορεί και πυροβολεί θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές. Δείτε τι είπε στο epiloges.tv…



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια