Προκλητικός εναντίον της Ελλάδας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια ομιλίας του στο Ικόνιο, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το πικρόχολο σχόλιό του, εκμεταλλευόμενος ένα πλακάτ που κρατούσε οπαδός του κόμματός του.
Το πλακάτ έγραφε: «Ας θυσιαστούν οι ζωές μας, για σημαία για την πατρίδα. Αρχηγέ στείλε όλους τους ασεβείς στην Ελλάδα», με τον Τούρκο πρόεδρο να το διαβάζει δυνατά για να κερδίσει τον ενθουσιασμό των οπαδών του.
Τέλος, αφού διάβασε το μήνυμα, είπε προκλητικά: «Να μην το δούμε; Τί να κάνουμε; Δηλαδή αν το γράφατε λίγο πιο προσεκτικά θα ήταν πολύ πιο εύστοχο».
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!