Με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών αναμένεται να κυλήσει η σημερινή μέρα (17/11). Ένα ψυχρό μέτωπο από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια μετατοπίζεται στα ανατολικά και ενώ ο καιρός θα ξεκινήσει ομαλά στη συνέχεια θα μας τα χαλάσει από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Στο βόρειο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα ήδη βρέχει και σιγά σιγά τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στο σύνολο της δυτικής χώρας, καλύπτοντας τα 3/4, με εξαίρεση την Κρήτη. Οι άνεμοι ισχυροί και τοθερμόμετρο 22-24 βαθμούς.
Στην Αττική συννεφιές και το απόγευμα βροχές, η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη μπόρες το μεσημέρι, μέσα στη νύχτα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και ο υδράργυρος στους 18-19 βαθμούς.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιριών και ανοίγεται μια περίοδος με βροχές και καταιγίδες. «Προσοχή το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα μιας και αναμένουμε γενικευμένη και αρκετά επικίνδυνη κακοκαιρία για τη χώρα μας» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!