Μια συνταγή με πολλή γεύση και λίγη προετοιμασία
Υλικά
- 200 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)
- 1/2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα πράσινα μπιζέλια, αποψυγμένα
- 140 γρ. τόνο από κονσέρβα (χωρίς τα υγρά του)
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα ή
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρ
- 1/4 φλ. τσαγιού γλυκό τουρσί, αν θέλετε
- 2 κ. γλ. χυμό λεμονιού
- 3/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας τον αρακά τα τελευταία 4 έως 6 λεπτά, ξεπλύνετε με κρύο νερό και σουρώστε.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε τα μακαρόνια και τον αρακά και ανακατέψτε με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 3
Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!