HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η μητέρα του “βιαστή με το τατουάζ” αποκαλύπτει: “Βοήθησα στη σύλληψη του γιου μου”


Η μητέρα του φερόμενου ως «βιαστή με το τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς η ίδια βοήθησε τις ελληνικές και τις αλβανικές Αρχές στη σύλληψή του.

«Είπα στην αδελφή μου που ζει στην Αλβανία να δώσει το κλειδί του σπιτιού στους Αλβανούς Αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο σπίτι με γερανό, προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά ο γιος μου έσπασε τον γρύλο και το έσκασε» δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαιπωρημένη μητέρα του φερόμενου ως δράστη και πρόσθεσε: «Τους είπε ότι θα βάλει τα ρούχα του, αλλά τους κορόιδεψε. Πήγε σε ένα γκαράζ ενός φίλου του για να κρυφτεί, ωστόσο ο φίλος του πήρε την Αστυνομία κι έτσι τον έπιασαν».

Παράλληλα, για το επίμαχο βράδυ της 23ης Οκτωβρίου η μητέρα αποκαλύπτει: «Το πρωί μετά από εκείνο το βράδυ στις 23/10 ρωτούσα τον γιο μου πού βρισκόταν και εκείνος με έδειρε. Αναγκάστηκα να φωνάξω σε βοήθεια, δεν απαντούσε κανείς και με τράβηξε ξανά μέσα για να με χτυπήσει. Με έχει χτυπήσει πολλές φορές. Δεν ήξερα τον αριθμό να πάρω την Αστυνομία».


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια