HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτά είναι τα fashion items που ξεχωρίσαμε αυτήν τη σεζόν


Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας να αποτελείται από τα λεγόμενα basic κομμάτια, δηλαδή εκείνα τα fashion items που έχουν διαχρονικό στιλ, είναι ευέλικτα και συμπληρώνουν πολύ εύκολα τα look μας, ωστόσο υπάρχουν και κομμάτια που εμπλουτίζουν τη συλλογή μας και την κάνουν πιο ιδιαίτερη. Είναι εκείνα που θα σε κάνουν αμέσως να ξεχωρίσεις και κάθε σεζόν έχει τα δικά της «διαμαντάκια». Μετά από στιλιστικές έρευνες και fashion αναζητήσεις σου παρουσιάζουμε τα items που μας κέρδισαν τις εντυπώσεις! 

Τα μπουφάν σε fluo χρώματα έχουν άραγε θέση στην καρδιά του χειμώνα; Και όμως έχουν! Indigo, πορτοκαλί, ροζ της τσιχλόφουσκας – όλα τα είδαμε στις φετινές χειμερινές βιτρίνες. Και το χρώμα δεν είναι μόνο στα μπουφάν, αλλά και στα παλτό που ντύνονται στη σιελ απόχρωση και σε εκείνη της μέντας. Η artistic διάθεση κορυφώνεται με τα printed πανωφόρια και δεν αναφερόμαστε στα διακριτικά σχέδια και στο elegant ψαροκόκαλο, αλλά στα μεγάλα καρό μοτίβα και σε εκείνα που μας θυμίζουν animal prints. Η μόδα φαίνεται να επιτάσσει statement εμφανίσεις και σου δίνει όλα τα απαραίτητα, για να τις δημιουργήσεις.

Το χρώμα και τα patterns είναι βασικό στοιχείο και σε άλλα κομμάτια, όπως στα πολύχρωμα πλεκτά και στα φλοράλ φορέματα. Μια πλεκτή μπλούζα σε rainbow colors θα είναι σαν να «φοράς» τη χαρούμενή σου διάθεση και σου προτείνουμε και τα υπόλοιπα items στο σύνολό σου να είναι σε φωτεινές αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα ένα ημίπαλτο μπουκλέ σε σιελ απόχρωση και ένα παντελόνι σε indigo χρώμα. Το άλλο που μπορεί να σε κερδίσει σε ένα ρούχο είναι η υφή του και τα βελούδινα φέτος δεν ντύθηκαν μόνο με τα γνωστά βαθιά σκούρα χρώματα, αλλά και με ανοιχτές αποχρώσεις, όπως εκείνη της βανίλιας και με prints. Τα ομορφότερα φλοράλ φορέματα https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/foremata  και παντελόνες είναι φέτος είναι φτιαγμένα από βελούδο!

Ολοκληρώνοντας, το τελευταίο χαρακτηριστικό που αναζητήσαμε είναι η ευελιξία και οι διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να φορέσεις ένα ρούχο, ώστε να μην το βαρεθείς ποτέ. Και εδώ το στοίχημα κέρδισε η μακριά πουκαμίσα. Όλα τα γυναικεία πουκάμισα https://www.attrattivo.gr/el/gynaikeia-rouxa/poukamisa-gynaikeia είναι hero items, αλλά η μακριά εμπριμέ πουκαμίσα που τη φοράς είτε μόνη της με μποτάκια είτε πάνω από το τζιν σου είναι μια top επιλογή, για να εντάξεις στην ντουλάπα σου. 

Τα παραπάνω fashion items ήταν τα αγαπημένα μας για τη φετινή σεζόν και επειδή το γούστο είναι προσωπική υπόθεση, μπορείς να αναζητήσεις σήμερα τα δικά σου stand out κομμάτια, αυτά που θα κάνουν το στιλ σου πρωτότυπο και αυθεντικό!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια