HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 10/12 – Οι ώρες μετάδοσης


Το Μουντιάλ 2022, που γίνεται στο Κατάρ, μπορεί να χαρακτηριστεί η διοργάνωση των εκπλήξεων, ιδίως μετά και τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία. Μάλιστα, η προημιτελική φάση της διοργάνωσης ολοκληρώνεται, σήμερα (10/12), με τις αναμετρήσεις Μαρόκου – Πορτογαλίας και Αγγλίας – Γαλλίας.

Μαρόκο – Πορτογαλία

Η πορεία του Μαρόκου έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στον αραβικό κόσμο, μετά τη νίκη-ορόσημο κόντρα στην Ισπανία για τη φάση των «16». Αντίπαλος της αφρικανικής χώρας θα είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία στην προηγούμενη φάση διέλυσε με 6-1 την Ελβετία και, θεωρητικά, είναι το φαβορί στον αγώνα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 17:00, από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΜΑΡΟΚΟ: Μπόνο, Χακίμι, Σάις, Αγκουέρντ, Μαζραουί, Ουναχί, Άμραμπατ, Αμαλάχ, Ζιγιές, Εν-Νεσίρι, Μπουφάλ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγο Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καρβάλιο, Οτάβιο, Φερνάντες, Γκονσάλο Ράμος, Φέλιξ.

Αγγλία – Γαλλία

Με στόχο το τρόπαιο του Μουντιάλ να έρθει «σπίτι» ύστερα από μισό και πλέον αιώνα, οι Άγγλοι καλούνται στη φάση των «8» να περάσουν το εμπόδιο της Γαλλίας, η οποία αναμένεται να αποδειχθεί σαφώς πιο σκληροτράχηλη από τη Σενεγάλη, που κέρδισαν τα «Τρία Λιοντάρια» με 3-0 στους «16». Από την άλλη, οι Γάλλοι με οδηγό τον Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκονται σε καλό φεγγάρι όχι μόνο για πρόκριση στην ημιτελική φάση, αλλά ακόμα και για να επαναλάβουν τον θρίαμβο του 2018. Οι Γάλλοι προέρχονται από τη σχετικά άνετη επικράτηση κόντρα στην Πολωνία με 3-1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο, Μπέλιγχαμ, Ράις, Χέντερσον, Σακά, Κέιν, Φόντεν.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπακεμανό, Τ. Ερναντές, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια