HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μουντιάλ 2022: Τα ζευγάρια των «8» κι ο δρόμος ως τον τελικό


Με την ολοκλήρωση της φάσης των «16» έγιναν γνωστά και τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Τα ματς θα διεξαχθούν Παρασκευή (9/12) και Σάββατο (10/12), καθώς για πρώτη φορά από την έναρξη του Μουντιάλ θα υπάρξει διακοπή.

Την πρώτη μεγάλη έκπληξη των νοκ άουτ έκανε το Μαρόκο, το οποίο απέκλεισε την Ισπανία! Η αφρικανική ομάδα στη δεύτερη παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε το μεγάλο «μπαμ», καθώς μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, επικράτησε 3-0 στα πέναλτι! Οι Μαροκινοί έγραψαν ιστορία, καθώς θα δώσουν το «παρών» για πρώτη φορά σε προημιτελικά Μουντιάλ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 21χρονο, Γκονσάλο Ράμος, η Πορτογαλία «ισοπέδωσε» 6-1 την Ελβετία και πήρε το τελευταίο (χρονικά) «εισιτήριο» για τους «8».

Ο Φερνάντο Σάντος κράτησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι έβαλε «stop» στο σερί του, αλλά είδε τον παίκτη που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει να κάνει «όργια». Ο λόγος για τον εκπληκτικό παίκτη της Μπενφίκα, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ στη διοργάνωση, δίνοντας και μια ασίστ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Κροατία – Βραζιλία
  • Ολλανδία – Αργεντινή
  • Μαρόκο – Πορτογαλία
  • Αγγλία – Γαλλία


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια