HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η προσφυγή των «Πολιτών σε Δράση» για τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου Κατερίνης


Απορρίφθηκε ως αβάσιμη  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η προσφυγή της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση»,   κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης σχετικά με τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού για το 2022. 

Ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου  Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη – Διοίκηση εκτιμώντας  πως  η διαδικασία που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου για την ψήφιση του προϋπολογισμού δεν ήταν σύννομη. Συγκεκριμένα, είχαν καταγγείλει πως το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου είχε αποστείλει σε όλους τους συμβούλους τον προϋπολογισμό στα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία μία ώρα πριν από τη συνεδρίαση.

Θυμίζουμε ότι  οι σύμβουλοι της μειοψηφίας είχαν αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ο προϋπολογισμός είχε εγκριθεί από την πλειοψηφία. Οι «πολίτες σε Δράση» του κ. Χιονίδη είχε προαναγγείλει πως θα προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με σκοπό να προσβάλει την απόφαση.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης και την προσφυγή της αντιπολίτευσης, εκδόθηκε κιόλας η απόφαση της Αποκεντρωμένης η οποία απορρίπτει ως αβάσιμη την  διοικητική προσφυγή των «Πολιτών σε Δράση».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια