HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν στη μαφιόζικη επίθεση- Σεσημασμένος στην Αλβανία ο ένας


Ο αλβανικός Τύπος δημοσίευσε τα ονόματα και τις φωτογραφίες των δύο Αλβανών που εκτελέστηκαν στην μαφιόζικη επίθεση χθες το απόγευμα σε γνωστό καφέ στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με το αλβανικό Top Channel, πρόκειται για τους Armando Organja, 44 ετών και τον Kreshnik Çerçizaj, 41 ετών.







Ο Αλβανός δημοσιογράφος Artur Bibe αναφέρει ότι ο Organja (αριστερά), που δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, κατάγεται από το Μπεράτι, ενώ ο Çerçizaj (στα δεξιά), που δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στην κοιλιά, είναι από την Αυλώνα.


Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δείχνουν προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και των θυμάτων.

Φαίνεται ότι ο 44χρονος Ogranja είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν, καθώς πρόσφατα άλλαζε μπαρ και οχήματα πολύ συχνά, ενώ ο 41χρονος Çercizaj είναι γνωστό ότι είχε ποινικό μητρώο για θέματα ναρκωτικών και μικροαδικημάτων. Ο Çercizaj είχε καταδικαστεί στο παρελθόν από δικαστήριο της Αυλώνας για "διευκολύνσεις" που παρείχε σε μετανάστες, στην παράνομη διέλευση των συνόρων.

Το χρονικό της επίθεσης

Στις 9:30 περίπου το βράδυ της Κυριακής ένας μαυροφορεμένος άνδρας, πλησίασε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και με επαγγελματικό τρόπο εκτέλεσε εν ψυχρώ δύο αλλοδαπούς άνδρες, βγάζοντας το όπλο του και πυροβολώντας προς το μέρος τους.

Τον έναν άνδρα τον πυροβόλησε στο κεφάλι με δύο σφαίρες, ενώ τραυμάτισε σοβαρά με τρεις ή τέσσερις σφαίρες στον θώρακα τον δεύτερο, ο οποίος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 31χρονη Ελληνίδα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι από αυτό των θυμάτων και δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά. Επίσης, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο εκτελεστής στεκόταν πίσω από κάποιους θάμνους ενώ περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να σκοτώσει τους δύο άνδρες. Τα δύο θύματα σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από τα άτομα που "πουλούν" προστασία στα μαγαζιά της περιοχής.

Σύμφωνα με το Mega, η εκτέλεση έγινε μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά επτά φορές. Ο δράστης φαίνεται πως είναι επαγγελματίας εκτελεστής, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έκανε την εκτέλεση ήταν ακριβής και στοχευμένος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια