HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Πέταξαν» τα επιδόματα της Μαρίας Σπυράκη


Όσο περνούν οι ώρες, έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση της γαλάζιας ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη, η οποία με σημερινή απόφαση Μητσοτάκη τίθεται εκτός ΝΔ μέχρι να τελεσιδικήσει η έρευνα του Γενικού Εισαγγελέα των Βρυξελλών σε βάρος της, και δεν θα είναι υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης.

Όπως μαθαίνουμε, το επίδομα που παίρνουν οι ευρωβουλευτές ετησίως για τους συνεργάτες τους είναι 22.000 ευρώ. Οι ίδιοι αποφασίζουν αν τα χρήματα αυτά θα τα μοιράσουν σε δύο, πέντε ή 10 συνεργάτες.

Για παράδειγμα, κάποιοι γαλάζιοι ευρωβουλευτές έχουν δύο συνεργάτες, ενώ πρώην γαλάζιος Ευρωβουλευτής και νυν ανεξάρτητος έχει 10 συνεργάτες. Για να κινηθεί διαδικασία, όπως αυτή που ξεκίνησε για την κ. Σπυράκη, θα πρέπει να υπάρξει καταγγελία.

Με δεδομένο, δε, ότι η κατηγορία αφορά είσπραξη επιδόματος αλλοδαπής, το ερώτημα είναι αν ο δηλωμένος από την Ευρωβουλευτή συνεργάτης είχε πατήσει ποτέ το πόδι του στις Βρυξέλλες, αν όχι, γιατί, και φυσικά αν εισέπραττε ο ίδιος το σύνολο του επιδόματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια