HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αγγελική Νικολούλη: «Εξερράγη» με μήνυμα τηλεθεατή – «Αρχίζουν τα παρατράγουδα, όχι, στο Τούνελ όχι» (βιντεο)


Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού ήρθε η Αγγελική Νικολούλη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Παρασκευής (2/12), μέσα από το πρόγραμμα του MEGA με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε, μάλιστα, την ενόχληση της για ένα μήνυμα που ήρθε από τηλεθεατή.

Ειδικότερα, λίγο πριν το ρολόι να δείξει μεσάνυχτα, οι συνεργάτες κάλεσαν κοντά την Αγγελική Νικολούλη και εκείνη απασφάλισε κοιτάζοντας βαθιά μέσα στον φακό. Μόλις είχε ενημερωθεί από τους συνεργάτες της για μια σημαντική πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή και αφορούσε την αρπαγή ανήλικης από ομάδα απαγωγέων.

«Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά. Δεν θέλετε την δημοσιότητα, έτσι γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε» ανέφερε η παρουσιάστρια δείχνοντας να μην πείθεται για την πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή.

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό. Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα. Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

«Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Αγγελική Νικολούλη.




«Ήταν εδώ και σηκώθηκε και έφυγε, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται» – Ποιος καλεσμένος αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη και γιατί
Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο της 23ης Αυγούστου 2021 περίπου στη μία τα ξημερώματα, στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Θίσβης παρουσίασε η εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Μια συνάντηση στην άκρη του δρόμου φαίνεται να αποτελεί το κλειδί στον γρίφο θανάτου γνωστού μουσικού στη Θίσβη Θηβών.

Τα ευρήματα στον τόπο που κανείς δεν έλεγξε. Η αδελφή και οι φίλοι – ντετέκτιβ που εντόπισαν μάρτυρες, στοιχεία και κατάφεραν να φέρουν την ανατροπή.

Απ’ την αναπαράσταση φάνηκε επικρατέστερη η εκδοχή να περίμενε σε κάποιο ραντεβού, να βγήκε από το ΙΧ του και μετά ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, να τον χτύπησε πισώπλατα και να τον έσυρε.

Με εντολή εισαγγελέα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ερευνά τώρα ανθρωποκτονία με δόλο. Θύμα, ο γνωστός τραγουδιστής των “RAZASTARR” Ανδρέας – Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος 46 χρόνων.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό αέρα, στην εκπομπή ήταν να εμφανιστεί και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν βγει στον αέρα το Φως στο Τούνελ.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε πως όλα τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ. Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Από εδώ και πέρα προσβάλλεται και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπε “εγώ ξέρω έγιναν όλα τέλεια” και σηκώθηκε και έφυγε. Οκ, ο καθένας δικαίωμά του, αλλά δεν ξέρω, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται», είπε η Αγγελική Νικολούλη.





Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια