HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαριέττα Χρουσαλά: Καρφώνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»


Η Μαριέττα Χρουσαλά κάνει τα τελευταία χρόνια μόνο σποραδικές εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση. Το Madwalk ήταν μια από αυτές και ανταμείφθηκε με ενθουσιασμό από τους πολυπληθείς φίλους της που νιώθουν την απουσία της από το γυαλί.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη χώρα μας -η λαμπερή Μαριέττα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου, Μαϊάμι και Ελλάδα- η τέως beauty queen μίλησε στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Ανάμεσα στα πολλά που είπε ξεχωρίσαμε ήταν η εξομολόγησή της για τον λόγο που συμμετείχε στα καλλιστεία.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι «έφυγε» ανήμερα των Miss Universe.

Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία απάντησε και για το περίφημο επεισόδιο στο πλατό του «Πολύ την Κυριακή» με την τούρτα που «έφαγε» από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Συνέβη ζωντανά… Δεν ήμουν προετοιμασμένη.

Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω “τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο;” Μου είπε “όχι”. Αν μου είχε πει “ναι,” να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου.

Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Να κάνουμε δουλίτσα» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά και πρόσθεσε ότι συγχώρησε τον Γρηγόρη πριν από χρόνια.

Δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη της Μαριέττας Χρουσαλά στον Άρη Καβατζίκη:





Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια