Το νεαρό κορίτσι είχε ζήσει, επίσης, έναν εφιάλτη στα χέρια της μητέρας της, της οποίας ο σύντροφος ασελγούσε πάνω της από τα 7 της χρόνια.
Σε ακατάλληλο περιβάλλον διέμενε μια 13χρονη με τον 40χρονο πατέρα της, υπήκοο Αλβανίας και τον 15χρονο αδελφό της. Μάλιστα με την 33χρονη μητέρα της, πρώην σύζυγο του άνδρα, τον είχαν καταγγείλει για κακοποίηση του ανήλικου κοριτσιού, ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ότι έφερε παλιότερα σημάδια ξυλοδαρμού.
Με διάταξη της εισαγγελέως ανηλίκων Βόλου, το κορίτσι θα φιλοξενηθεί στο Ορφανοτροφείο για 90 ημέρες, με ενδεχόμενο η φιλοξενία να παραταθεί για άλλους τρεις μήνες, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαμονής της οικογένειας στο σπίτι του πατέρα στον Βόλο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η Εισαγγελία, μετά την καταγγελία της 33χρονης πρώην συζύγου (η οποία ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της) και της 13χρονης κατά του πατέρα της, έδωσε εντολή στην αστυνομία να μεταφέρει το παιδί για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ζήτησε κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του πατέρα που έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών και μένουν μαζί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι ακατάλληλες, το σπίτι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με μούχλα, υγρασία ακόμη και περιττώματα ζώων… Όταν η εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάσταση αυτή, έβγαλε διάταξη για τη φιλοξενία του κοριτσιού στο ορφανοτροφείο.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 15χρονος σταμάτησε το σχολείο και εργάζεται με τον πατέρα του, ενώ το κορίτσι πήγαινε στο σχολείο χωρίς τακτικότητα…
Ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της 33χρονης πρώην συζύγου του (που μένει στην Αθήνα είχε να μιλήσει με τα παιδιά από το 2016 και είχε διάλογο με την 13χρονη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης).
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας του κοριτσιού χτύπησε την 13χρονη δύο ημέρες πριν συλληφθεί. Το κορίτσι μεταφέρθηκε από την Αστυνομία στο Νοσοκομείο και πλέον θα φιλοξενηθεί στο Ορφανοτροφείο Βόλου.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!