HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του


Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Πελέ, με την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου επιδεινώνεται.

Ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι ο καρκίνος του Πελέ έχει προχωρήσει και ότι χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία.

Δίπλα του οι κόρες του

Από το πλευρό του Πελέ δεν έχουν φύγε οι δύο από τις κόρες του. Μάλιστα, χθες, η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Δείτε τη φωτογραφία

pele kori

Η ίδια, την Παρασκευή δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζει τον πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου με το μήνυμα: «Είμαστε ακόμα εδώ, αγωνιζόμενοι και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί». Η αδελφή της, Φλάβια Αράντες ντο Νασιμέντο, κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία, η οποία την έδειχνε να κοιμάται σε έναν καναπέ.

pele oikogeneia 02

Ο Εντίνιο, σύμφωνα με τον «Guardian», δημοσέυσε μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει το χέρι του πατέρα του. «Μπαμπά… η δύναμή μου είναι η δική σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας.

pele oikogeneia 03

Τι ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την «O Globo», στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου ο Πελέ βρίσκεται από τις 29 Νοεμβρίου, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με δυσλειτουργία των νεφρών και της καρδιάς.

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας αναφορικά με όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία μιας λοίμωξης του αναπνευστικού. Παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα σε σχέση με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφεται από τους γιατρούς Φάμπιο Νάσρι, Ρενέ Γκανσλ και Μιγκέλ Σεντορόγκλο Νέτο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια