HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και σκόρδο


Μια γρήγορη συνταγή με ένα απλό και εύκολο γλάσο
Υλικά
  • 6 χοιρινές μπριζόλες
  • 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 2 2/3 κ. σ. μέλι
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε μια σχάρα σε μέτρια φωτιά και λαδώστε την ελαφρά.
  2. Άνακατέψτε την κέτσαπ, το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και το σκόρδο σε ένα μπολ για να φτιάξετε το γλάσο.
  3. Σοτάρετε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές στην προθερμασμένη σχάρα. Πασπαλίστε ελαφρά με το γλάσο κάθε πλευρά καθώς ψήνονται και ψήστε τα μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 7 έως 9 λεπτά ανά πλευρά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια