Νόστιμη συνταγή για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων
Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1 μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους
- 1 μικρό λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 700 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν, μοιρασμένο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Λιώστε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 3 λεπτά.
Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.
Ανακατέψτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε το ζωμό κοτόπουλου και 2 κουταλιές της σούπας εστραγκόν -μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή.
Αλατίστε. Καλύψτε και σιγοβράστε τη σούπα μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις, περίπου 25 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!