Με αρώματα εσπεριδοειδών και κανέλας
Υλικά
- 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
- 2 κ. σ. νέκταρ αγαύης
- 1/4 φλ. τσαγιού grand marnier
- 1/4 φλ. τσαγιού μπράντι
- 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
- 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
- 1 αχλάδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2 φλ. τσαγιού σπόρους ροδιού
- 2 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε το νέκταρ αγαύης, το grand marnier, το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λάιμ, το αχλάδι, τους σπόρους ροδιού, τα ξυλάκια κανέλας. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
- Προσθέστε το κόκκινο κρασί και ανακατέψτε.
- Σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες (όσο περισσότερο μείνει τόσο καλύτερη γεύση θα έχει).
- Σερβίρετε τη σανγκρία σε ποτήρι με πάγο ή παγωμένη από το ψυγείο.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!