HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εορταστική σανγκρία


Με αρώματα εσπεριδοειδών και κανέλας

Υλικά
  • 1 μπουκάλι ξηρό κόκκινο κρασί
  • 2 κ. σ. νέκταρ αγαύης
  • 1/4 φλ. τσαγιού grand marnier
  • 1/4 φλ. τσαγιού μπράντι
  • 1 πορτοκάλι, κομμένο στη μέση και στη συνέχεια σε φέτες
  • 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες
  • 1 αχλάδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού σπόρους ροδιού
  • 2 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση
  1. Σε μια μεγάλη κανάτα ρίξτε το νέκταρ αγαύης, το grand marnier, το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λάιμ, το αχλάδι, τους σπόρους ροδιού, τα ξυλάκια κανέλας. Ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
  2. Προσθέστε το κόκκινο κρασί και ανακατέψτε.
  3. Σκεπάστε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες (όσο περισσότερο μείνει τόσο καλύτερη γεύση θα έχει).
  4. Σερβίρετε τη σανγκρία σε ποτήρι με πάγο ή παγωμένη από το ψυγείο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια