HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανακήρυξη Γιάννη Ζάχου ως Προέδρουτης Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ανακοινώνοντας δημόσια ότι από σήμερα αναλαμβάνω την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας, θα ήθελα να ξεκινήσω με μία πολύ δημοφιλή φράση, η οποία αναφέρει ότι «οι νέοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα». Αυτή η φράση φέρει την υπόσχεση ότι οι νέοι θα κατέχουν τα ηνία του τόμου μας στο μέλλον και γεννά την ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την επόμενη γενιά στην Ελλάδα. Αναμφισβήτητα, υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτή τη φράση, αφού η νεολαία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την οικοδόμηση μιας χώρας παραγωγικής και δυναμικά εξελισσόμενης.

Ωστόσο, η νεολαία αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνίας που έχει πληγεί σημαντικά από την κρίση που βιώνει ο τόπος μας την τελευταία δεκαετία. Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, οι νέοι αντιμετωπίζουμε μεγάλες προκλήσεις, καθώς μπήκαμε σε μια αγορά εργασίας η οποία αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία της.

Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η υλοποίηση πρωτοβουλιών για την υποστήριξη των νέων, ώστε να υπάρξει απτή απόδειξη ότι η νέα γενιά της Ελλάδας δεν αποτελεί απλώς το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά συμβάλλει και στη διαμόρφωσή του.

Στις πρωτοβουλίες, πολιτικές και μη, για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ελκυστικού για την παραμονή ενός νέου εργαζομένου στην Ελλάδα, δεν μπορεί να απουσιάζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος· δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς νέος. Η ενεργή συμμετοχή κάθε νέου σε όργανα/δράσεις/συζητήσεις/αποφάσεις που αφορούν τη βελτίωση του δικού του μέλλοντος, θεωρείται επιβεβλημένη, ή/και αυτονόητη.

Λόγω των ανωτέρω, λοιπόν, καλώ όλους τους νέους της Πιερίας να προσεγγίσουν την «ανήσυχη» παρέα μας στην ΟΝΝΕΔ και να γίνουν μέλη της ενεργά. Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, ήταν από την πρώτη στιγμή, και εξακολουθεί να είναι μια παρεά ανοιχτή σε όλους. Σε νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που τολμούν να επενδύσουν τον κόπο τους στην Πιερία αλλά και σε νέους που αναζητούν προκλήσεις ανά την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό, σε νέους αγρότες και κτηνοτρόφους, σε δραστήριους και ανήσυχους φοιτητές αλλά και σε όλους τους νέους εργαζόμενους κάθε τομέα της οικονομίας.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τα άξια στελέχη και μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας για τη συγκινητική και ιδιαίτερα τιμητική για εμένα καθολική υποστήριξη και εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης. Χωρίς την ενεργή, δυναμική, διαρκή και ανιδιοτελή παρουσία και δράση σας, η ΟΝΝΕΔ Πιερίας δεν θα υπήρχε. Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και αδελφικό φίλο, Γιώργο Δουλδούρα, που η δική του παρότρυνση υπήρξε καθοριστική για την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Γιώργο, ηγήθηκες της ομάδας της ΟΝΝΕΔ Πιερίας σε μια πολύ δύσκολη, βάσει συνθηκών, περίοδο, και κατάφερες, όχι απλά να διατηρήσεις την ομάδα ενωμένη και τη σπίθα μέσα μας αναμμένη, αλλά και να μεγαλώσουμε αυτήν την παρέα. Ξέρω πολύ καλά τις θυσίες που έκανες ανέκαθεν για την ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά, ξέροντας ότι εσύ αλλά και οι προηγούμενοι πρόεδροι και τα παλαιότερα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας θα είστε δίπλα μου σε αυτή τη διαδρομή.

Συνεχίζουμε, ανεβαίνουμε, μεγαλώνουμε όλοι μαζί, για να φέρουμε τους νέους ξανά κοντά στην πολιτική, στην ενασχόληση με τα κοινά, στον πολιτικό τρόπο σκέψης και πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο μας. Όραμά μου να κάνουμε την ΟΝΝΕΔ Πιερίας, μια Οργάνωση που θα αξίζει να θέλεις να συμμετέχεις σε αυτήν!


Γιάννης Αθ. Ζάχος

Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας

Δικηγόρος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια