HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Μόνος στο σπίτι»: Λύθηκε το μυστήριο γιατί οι McCallister ξέχασαν τον Κέβιν


Όλοι έχουμε δει το «Μόνος στο Σπίτι», κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων όχι μία, όχι δύο αλλά άπειρες φορές και συνεχίζουμε να το βλέπουμε. Οι φανς της ταινίας παρατήρησαν κάτι που αλλάζει το νόημα της και αποκαλύπτει γιατί κανείς δεν παρατήρησε νωρίτερα πως έλειπε ο μικρός από το ταξίδι.

Η οικογένεια McCallister στην αγαπημένη ταινία των Χριστουγέννων, όπου έχει πέντε παιδιά, ξέχασε τον Κέβιν στο σπίτι καθώς έφευγε για διακοπές. Το εισιτήριο του μικρού Κέβιν όμως, είχε πεταχτεί στα σκουπίδια, ήδη από την προηγούμενη μέρα.

Στη σκηνή που διαδραματίζεται το βράδυ, πριν το ταξίδι της οικογένειας στο αεροδρόμιο, ένα γάλα χύνεται πάνω από τα διαβατήρια και τα αεροπορικά εισιτήρια της οικογένειας, αφού ο Κέβιν και ο μεγαλύτερος αδερφός του Μπαζ τσακώνονται.

Για να το καθαρίσει, η οικογένεια παίρνει ένα μάτσο κόκκινες χαρτοπετσέτες και μέσα τους μπλέκεται το εισιτήριο του Κέβιν, το οποίο τελικά πετιέται στα σκουπίδια.

Έτσι, οι χρήστες του Twitter συμπεραίνουν πως αυτός ήταν ο λόγος που η οικογένεια δεν κατάλαβε νωρίτερα πως έλειπε κάποιος, αφού τα εισιτήρια που είχαν μαζί τους, ήταν όσα και τα παιδιά τους.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια