HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: To ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 16χρονο που πυροβολήθηκε από αστυνομικό


Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, από τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/12, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι, από αστυνομικό, κατά τη διάρκεια καταδίωξής του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι ο 16χρονος κατέληξε στις 10:10 σήμερα το πρωί. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, ο ανήλικος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 16χρονος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

“Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου”.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια