HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαχαίρωσαν 15χρονο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Άγρια επίθεση με ανήλικο θύμα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη.

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ουκρανία, κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού με τραύμα στο πόδι από αιχμηρό αντικείμενο, όταν δέχτηκε χτυπήματα από ομάδα νεαρών, την ώρα που βρισκόταν κοντά σε πλατεία στη Νέα Σμύρνη.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ιωνίας λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Τα άγνωστα άτομα, προσέγγισαν τον 15χρονο και αφού τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο δεξί πόδι, του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του και στη συνέχεια έγιναν καπνός. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον ανήλικο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης που κινητοποιήθηκαν στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, προχώρησαν σε 5 προσαγωγές υπόπτων ατόμων, όμως όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το συμβάν.

Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες αναμένεται να λάβουν κατάθεση από τον τραυματία μαθητή, ενώ παράλληλα συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο της επίθεσης, σε μια προσπάθεια να σχηματιστεί εικόνα για την ταυτότητα των δραστών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια