HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την αίτια θανάτου του 16χρονου


Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση στον αδικοχαμένο 16χρονο πυγμάχο Βασίλη Τόπαλο.

Τα αιτία που προκάλεσαν αυτές τις κακώσεις παραμένουν προς διερεύνηση καθώς αναμένονται συμπληρωματικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί και τοξικολογικός έλεγχος.

Για το θάνατο του πρωταθλητή Ευρώπης υπήρξε παρέμβαση από την Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της έρευνας και την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση.

Η προκαταρκτική εξέταση είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή και σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Εκτός από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όσους ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της προπόνησης το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο στην Καλλιθέα, όταν τραυματίστηκε ο νεαρός πρωταθλητής.

Με την ολοκλήρωση του ιατροδικαστικού πορίσματος, η δικογραφία αναμένεται να επιστραφεί από την αστυνομία στα χέρια των Εισαγγελικών αρχών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια