HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα


Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, που συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του 11 μηνών μωρού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα.

Γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (9/1), η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά το μικρό κοριτσάκι. Η κατηγορούμενη μητέρα, η οποία, μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αναμένεται να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά, όπως της αποδίδει το κατηγορητήριο.

Βίντεο - ντοκουμέντο με την 29χρονη - Δείχνει τις τελευταίες στιγμές του βρέφους

Στα πλάνα φέρεται να αποτυπώνεται η νεαρή γυναίκα να κρατά στην αγκαλιά της το μόλις 11 μηνών μωράκι, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σημείο του Αλιάκμονα όπου κατηγορείται ότι το πέταξε, με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρει τραγικό θάνατο.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η εκπομπή «Live News», σύμφωνα με πληροφορίες, εικονίζεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι, να προχωρά ανάμεσα στον κόσμο και να κατευθύνεται προς το φράγμα του Αλιάκμονα.

Το μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή πρωτοχρονιάς η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη. Έπειτα με άλλο ταξί μεταβαίνει στο σημείο όπου ξεψύχησε το άτυχο κοριτσάκι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια