HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


3 tips για τα χειμερινά σου ψώνια


Θέλουμε δεν θέλουμε, ο χειμώνας έχει καταφθάσει. Ελπίζουμε να έχεις αποχαιρετίσει το καλοκαίρι και, πάνω από όλα, ελπίζουμε να έχεις αφιερώσει αρκετό χρόνο στο να οργανώσεις την ντουλάπα σου για το χειμώνα. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να κάνεις και μερικά ψώνια για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, πιστεύουμε ότι τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν λίγο με τη διαδικασία.

1.    Κάνε μια καταγραφή

Δώσε βάση, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα σε ό,τι αφορά τα χειμερινά σου ψώνια (και τα ψώνια σου γενικότερα). Πρέπει να κάνεις μια καταγραφή των κομματιών που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα σου και τα οποία ξέρεις ότι θα φορέσεις και φέτος. Παράλληλα, είναι σημαντικό να απομακρύνεις όσα ρούχα έχεις πολύ καιρό να φορέσεις, προκειμένου να έχεις περισσότερο χώρο για τα νέα κομμάτια που θέλεις. Στα ψώνια σου είναι πάντα σημαντικό να έχεις μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι, ώστε να αποφύγεις το να ξεπεράσεις το budget που έχεις θέσει ως όριο στον εαυτό σου. Αγόρασε κυρίως τα πράγματα που σου είναι απαραίτητα, όχι όσα σου αρέσουν μόνο.

2.    Κράτησε μερικά από τα καλοκαιρινά σου ρούχα

Το να κρατήσεις μερικά από τα καλοκαιρινά σου ρούχα στην ντουλάπα σου για το χειμώνα, θα σε βοηθήσει με τα ψώνια σου ως εξής: Θα σε οδηγήσει στο να βρεις τα κατάλληλα κομμάτια για να κάνεις layering το οποίο είναι απαραίτητο, τόσο για πρακτικούς, όσο και για αισθητικούς λόγους, για τη συγκεκριμένη εποχή. Αν κρατήσεις μερικά κοντομάνικα μπλουζάκια, θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις εξαιρετικά με ζακέτες γυναικείες πλεκτές. Ή μπορείς να κρατήσεις λεπτές, μακρυμάνικες μπλούζες για να τις φορέσεις με πουλόβερ και γιλέκα. Οι ζακέτες συνδυάζονται, επίσης, υπέροχα με μοντέρνα φορέματα και τιραντάκια.

3.    Κάνε τις αγορές σου διαδικτυακά

Αν κάνεις τις αγορές σου διαδικτυακά, θα διευκολυνθείς σημαντικά. Αρχικά, γνωρίζεις πόσο άβολες είναι οι βόλτες το χειμώνα. Είτε θα κάνει τόσο κρύο που θα εύχεσαι να είχες μείνει στο σπίτι είτε θα ζεσταίνεσαι από το περπάτημα και το κουβάλημα και δεν θα έχεις πού να αφήσεις τα κομμάτια των ρούχων που θα αφαιρείς από τις στρώσεις που έχεις φορέσει. Οι διαδικτυακές αγορές γίνονται, λοιπόν, από την άνεση του σπιτιού σου. Παράλληλα, είναι πιο πιθανό να βρεις τις προσφορές που σε ενδιαφέρουν, ενώ μπορείς να δεις με ευκολία πολλές επιλογές, χωρίς να χρειάζεται να περιφέρεσαι για ώρες στα καταστήματα.

Μια τελευταία συμβουλή: Πρόσεξε πολύ την ποιότητα των χειμερινών ρούχων που θα επιλέξεις. Είναι καλύτερο να επενδύσεις κάτι παραπάνω σε αυτά, καθώς είναι ρούχα τα οποία θα σου μείνουν και τα οποία θα μπορείς να απολαύσεις για αρκετούς χειμώνες ακόμη.

3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια