HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θρίλερ στη Ρόδο με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης - Τα τελευταία νέα


Silver Alert για την εξαφάνιση μίας 44χρονης στη Ρόδο, εξέδωσε η Γραμμή Ζωής, αναφέροντας ότι τα ίχνη της χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα (16/1).

Ο λόγος για την Ελένη Ευθυμίου, η οποία -σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση- εξαφανίστηκε από το σπίτι της, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Έχει μαλλιά μαύρα με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023.

«Η ζωή της, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο», επισημαίνει η ανακοίνωση και υπογραμμίζει: «Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».


«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά»

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της αγνοούμενης μιλώντας στο STAR.

Ο σύζυγός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή και απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της. Υποστήριξε ακόμα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζεται. «Είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε», υποστήριξε και δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιερωμένο και το μοναστήρι ή το εάν είχαν οικογενειακά προβλήματα.

«Είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά»

Από την πλευρά του, ο κτήτορας της Μονής όπου φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη ανέφερε: «Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξανά δείτε”. Είπε σε μένα και σε άλλους ότι την τραβούσαν από τα μαλλιά και ότι την κλείδωναν έξω τη νύχτα. Και οι γονείς δεν της φέρονταν καλά, υπήρξε και μαι σχετική κακοποίηση από τους γονείς της».

Ακόμα υποστήριξε ότι φοβόταν πολύ τον άνδρα της, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, είχε εκφράσει και σε άλλους, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε την τάση να προσκολλάται σε μονές και μοναστήρια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια