HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γρεβενά: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 6χρονο που υπέστη ανακοπή καρδιάς


Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 6χρονου Θωμά από τα Γρεβενά, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Το φέρετρο θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας από τις 15:30.

Εκτός από τη δωρεά των οργάνων του, η οικογένεια του 6χρονου θα προχωρήσει σε ακόμη μία συγκινητική κίνηση.

Συγκεκριμένα, αντί στεφάνων, ζήτησε να συγκεντρωθεί ποσό στον εξωτικό χώρο της εκκλησίας για την αγορά και δωρεά απινιδωτών σε Δημοτικά σχολεία των Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου έσπευσε το ΕΚΑΒ. Έγινε διασωλήνωση και αναζητήθηκε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν υπήρχε ελεύθερο και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Μάλιστα, κατά τη διακομιδή, το ασθενοφόρο έπαθε βλάβη στην Ιόνια Οδό και χρειάστηκε να το παραλάβει άλλο.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων προχώρησαν σε μια διαδικασία «ψύξης» του εγκεφάλου, ώστε να τον προφυλάξουν από πιθανές βλάβες λόγω της καταστολής ξεκινώντας θεραπευτική αγωγή.

Παράλληλα, οι γιατροί προχώρησαν και σε γονιδιακό έλεγχο για να διαπιστωθεί η αιτία της ανακοπής και έχουν σταλεί τα δείγματα στην Αθήνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια