HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κεραυνός χτύπησε ένα 8χρονο αγοράκι – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου (βιντεο)


Κεραυνός χτύπησε μικρό παιδί σε παραλία στη Αυστραλία όμως ο μικρός σώθηκε. Στην Αμερική φορτηγό έσυρε επί χιλιόμετρα ένα ΙΧ που σφηνώθηκε κάτω από την καρότσα του, όμως η οδηγός του μικρού αυτοκινήτου γλύτωσε σαν από θαύμα.

Είναι η τρομακτική στιγμή που ο κεραυνός χτυπά το 8χρονο αγόρι σε παραλία της Νέας Νότιας Ουαλίας και το ρίχνει κάτω αναίσθητο.

Οι γονείς έβγαλαν το αγόρι γρήγορα στην ακτή, όπου κλήθηκε ασθενοφόρο και έγινε επιτόπια ανάνηψη του μικρού που είχε εγκαύματα στο στήθος του. Ο 8χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο μικρός και οι γονείς του είναι από τη Βρετανία και βρίσκονταν την Αυστραλία για διακοπές. Με αφορμή την παρ ολίγο τραγωδία οι αρχές υπενθυμίζουν ότι όταν ξεσπούν καταιγίδες δεν είναι ασφαλής η παραμονή στην θάλασσα.

Για χιλιόμετρα αυτό το βαρύ φορτηγό έσερνε το ΙΧ που είχε σφηνώσει κάτω από την καρότσα του. Η 28χρονη οδηγός του ΙΧ παραβίασε το κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω στο φορτηγό. Όμως ο οδηγός του μεγάλου οχήματος συνέχισε την πορεία του σε αυτοκινητόδρομο στο Μιζούρι σαν να μην έτρεχε τίποτα. Άλλοι οδηγοί αναβόσβηναν τα φώτα τους για να ειδοποιήσουν τον οδηγό του φορτηγού που τελικά σταμάτησε μετά από 13 ολόκληρα χιλιόμετρα. Σαν από θαύμα η γυναίκα επέζησε από το εφιαλτικό τροχαίο. Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.





Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια