HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στο εδώλιο η νηπιαγωγός από τη Καβάλα που ασελγούσε σε μικρά παιδάκια


Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της 37χρονης Νηπιαγωγού από την Καβάλα, η οποία κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. 


Στο Εισαγγελέα Καβάλας επιστρέφει η υπόθεση της Νηπιαγωγού με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια – κακουργηματικού χαρακτήρα- που άσκησε η Εισαγγελία Εφετών Θράκης. Πρόκειται για υπόθεση που είχε μπει στο αρχείο πριν από λίγους μήνες, μετά την εξέταση των στοιχείων από την Εισαγγελία Καβάλας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες είχαν απαγγελθεί από τον Ιούλιο του 2022 για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και συγκεκριμένα σε τέσσερα από τα μικρά παιδιά που είχε υπό την επίβλεψή της στο νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν. Ωστόσο, δύο από τις τέσσερις οικογένειες που είχαν υποβάλει μηνύσεις σε βάρος της Νηπιαγωγού, προσέφυγαν στο Εφετείο Θράκης, δίνοντας στοιχεία απ’ όσα ανέφεραν τα παιδιά στους γονείς με την υποστήριξη παιδοψυχολόγου που είχαν ορίσει οι ίδιοι.

Τώρα ο ανακριτής αναμένεται να καλέσει για εξέταση τους μάρτυρες. H δε νηπιαγωγός, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες σε απολογία.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια