HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μητσοτάκης αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών χρησιμοποιώντας τον Όλυμπο – Δείτε το βίντεο


Μια φράση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συνομιλία του με πολίτη κατά την επίσκεψη στον Κορυδαλλό φαίνεται πώς μας δίνει μια λίγο πιο καθαρή εικόνα για τον χρόνο που θα διεξαχθούν οι εκλογές 2023, κι ενώ τα σενάρια για το πότε θα στηθούν κάλπες δίνουν και παίρνουν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Μητσοτάκης, συνομίλησε με ορειβάτη, εκείνος απάντησε «ναι» και τότε άνοιξε ένας μικρός διάλογος για την ορειβασία και τον Όλυμπο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως θέλει να πάει στον Όλυμπο, με τον πολίτη να του λέει «να σας πάω εγώ». Η απάντηση του πρωθυπουργού έδωσε μια έξτρα πληροφορία για τις εκλογές. «Θέλω και εγώ να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο, μετά τις εκλογές».

Δείτε το βίντεο:


Όπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN επί της ουσίας ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε το βασικό σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι των επιτελών του Μεγάρου Μαξίμου, ότι η πρώτη κάλπη θα στηθεί τον Απρίλιο. Αυτό έδειξε σήμερα και η εν λόγω αναφορά του πρωθυπουργού, την οποία ενώ γνώριζε πως υπάρχουν κάμερες στο σημείο.

Ωστόσο, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έλεγε στο OPEN πως «δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, γιατί τίποτα δεν είναι καθαρό». Αν δηλαδή ο χρόνος των πρώτων εκλογών θα είναι ο Απρίλιος ή ο Μάιος.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια