HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (φωτογραφίες)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα πάνω από 200 άτομα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023 η κοπή βασιλόπιτας της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στην οποία παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ν. Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιακός, κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και κ. Μπέττυ Σκούφα, ως εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Σάββα Χιονίδη η κ. Κίτσιου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, στελέχη κομμάτων και πολιτευτές, Αντιδήμαρχοι  καθώς και Πρόεδροι οργανισμών.

 Την ευλογία και κοπή της Βασιλόπιτας έκαναν ο Πατέρας Σωκράτης και Πατέρας Βασίλειος, η καταπληκτική χορωδία της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έδωσε υπέροχο χρώμα στην εκδήλωση, η πρωτοποριακή οπτικοακουστική παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους και τους άφησε άφωνους τόσο την επιτυχία όλων των εκδηλώσεων όσο και με το πλήθος αυτών (πάνω απο 20 εκδηλώσεις μέσα στο 2022). 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των απόφοιτων από το Δημοτικό & Γυμνάσιο μαθητών μελών του συλλόγου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια