HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διοικητής νοσοκομείου έκανε νυχτερινή έφοδο με τις πιτζάμες για να «πιάσει» εργαζόμενους που είχαν κάνει κοπάνα


Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει στην Πάτρα, η «καταδρομική» αναπληρωτή διοικητή με τις πιτζάμες στο νοσοκομείο, για να «πιάσει επ’ αυτοφώρω» εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εργασία τους στα εξωτερικά ιατρεία.

Ένα περιστατικό που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε νοσοκομείο της Πάτρας, έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», έκανε έφοδο με τις πιτζάμες στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να «πιάσει επ’ αυτοφώρω» εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εργασία τους στα εξωτερικά ιατρεία.

Όπως δήλωσε ο συνδικαλιστής και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Κώστας Πετρόπουλος, πρόκειται για τον αναπληρωτή Διοικητή του Ιδρύματος ο οποίος «όχι μόνο παρουσιάζει «σπουδή» σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά λειτουργεί και καθ’ υπερβολήν»! Είναι βέβαιο ότι με κάποιο τρόπο, πιθανόν μέσα από τις κάμερες του νοσοκομείου τις οποίες έχει συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο, παρακολουθεί τις κινήσεις των εργαζομένων». Ο κ. Πετρόπουλος είπε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και θα πρέπει να καταγγελθεί.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε πως απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν δε τόσο βιαστικός που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με τις πιτζάμες, φορώντας ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε στο νοσοκομείο για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει μήπως και στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο για να ντυθεί και μας ήρθες με πιτζάμες», ανέφερε στην «Πελοπόννησο» συνδικαλιστής.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο νοσοκομείο, ενώ στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν και «χιουμοριστικά» (λόγω της εμφάνισης με πιτζάμες). Αλλοι πάλι θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός ένα στέλεχος της Διοίκησης να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων εξ αποστάσεως.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια