HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαρία Αναστασοπούλου: Εμφανίστηκε με… μουστάκι και ο Γιώργος Παπαδάκης χοροπηδούσε (video)


Μπορεί η Μαρία Αναστασοπούλου να «έψηνε» τον Γιώργο Παπαδάκη να ξυρίσει το μουστάκι του, ωστόσο, οι ρόλοι μάλλον… αντιστράφηκαν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (23/1) στο «Καλημέρα Ελλάδα» με… μουστάκι, καθώς έχασε στοίχημα που είχε βάλει την Παρασκευή (20/1) στον «αέρα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού έκανε έναν πρόλογο με αναφορές στο τρέιλερ της εκπομπής το καλοκαίρι και στο δικό του μουστάκι, κάλεσε δίπλα του τη γνωστή δημοσιογράφο.

«Εδώ υπήρχαν ανοιχτοί λογαριασμοί. Όταν συμφωνήσαμε να είναι μαζί μας, με απείλησε, λέγοντας ότι πρέπει να κόψω το μουστάκι. Το μουστάκι παραμένει εδώ και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εγώ μπορεί να μην έκοψα το μουστάκι αλλά το άφησε η Μαρία» είπε.

Όταν μπήκε στο πλάνο η Μαρία Αναστασοπούλου με το μεγάλο, τσιγκελωτό της μουστάκι, ο συμπαρουσιαστής της ξέσπασε σε γέλια, χοροπηδώντας στο στούντιο.

Αν ο Γιώργος Παπαδάκης έχανε το στοίχημα, θα έπρεπε να εμφανιστεί στην σημερινή εκπομπή με μακριά, πολύχρωμα σκουλαρίκια, που έμοιαζαν με «πολυέλαιους», όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια